Czekolada Biała z Algami i Czarną Solą Bez Cukru 75g Torras
Opis
Czekolada biała z algami i czarną solą, bez dodatku cukru
Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy
Składniki: substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (19%), inulina,
chlorella (0,4%), czarna sól morska (1%), emulgator (lecytyna słonecznikowa),
aromat waniliowy.
Masa netto: 75 g
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 1931 kJ / 454 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 7 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 49 g
Błonnik: 3 g
Białko: 5 g
Sól: 1,15 g
Uwaga: Zawiera naturalne występujące cukry. Nadmierne spożycie może dać efekt przeczyszczający.
Wyprodukowano w Hiszpanii.
Producent: Chocolates Torras Ctra.
Informacje dodatkowe
Najlepiej spożyć przed | Data na opakowaniu |
Informacja dla alergików: | substancje alergenne zostały oznaczone pogrubioną czcionką w wykazie składników |
Dodatkowa informacja dla alergików: | Produkt zawiera mleko oraz może zawierać orzechy, soję i sezam. |
BIO | Nie |
Produkt wegetariański | Tak |
Produkt bez cukru | Tak |
Produkt bezglutenowy | Tak |
Sposób przechowywania | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Informacja dodatkowa: | Staramy, aby informacje dot. składów i wartości odżywczych produktów spożywczych były zawsze aktualne. Zdarzają się jednak zmiany w ich składach, wartościach odżywczych czy alergenach. Aktualne dane zawsze znajdują się na etykiecie zakupionego produktu. |