Migdały w białej czekoladzie w cynamonie 180g bezglutenowe-Tercetto
Opis
Migdały w białej czekoladzie w cynamonie 180g Tercetto
Najwyższej jakości prażone migdały oblane białą czekoladą z dodatkiem odrobiny cynamonu. Ta unikatowa kompozycja to gwarancja głębi słodkiego smaku, przełamanej delikatnym korzennym akcentem o niepowtarzalnym aromacie. Doskonała przekąska dla wszystkich, którzy szukają niepowtarzalnych wrażeń smakowych. Idealna o każdej porze dnia.
Linia TERCETTO to wysokiej jakości słodycze, które sprawdzą się nie tylko na wyjątkowe okazje. Opakowanie umożliwia komfortowe, wielokrotne korzystanie z zawartości, pozostawiając ją stale świeżą i smaczną.
Linia TERCETTO to certyfikowany produkt bezglutenowy.
Składniki: czekolada biała 70% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu, aromat), migdały prażone 27%, cynamon mielony 3%.
Masa mleczna w czekoladzie białej minimum 14%.
Masa netto: 180g
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 2432 kJ/584 kcal
Tłuszcz: 37g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,2g
Węglowodany: 48g
w tym cukry: 41g
Błonnik: 6,8g
Białko: 13g
Sól: 0,03g
Wyprodukowano w Polsce
Producent: EUROHANSA sp. z o.o.
ul. Letnia 10-14, 87-100 Toruń
Zakład w Puławach, ul. Wiślana 4, 24-100 Puławy
Informacje dodatkowe
Najlepiej spożyć przed | Data na opakowaniu |
Informacja dla alergików: | substancje alergenne zostały oznaczone pogrubioną czcionką w wykazie składników |
Dodatkowa informacja dla alergików: | Produkt może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy |
BIO | Nie |
Produkt wegetariański | Tak |
Produkt bez cukru | Nie |
Produkt bezglutenowy | Tak |
Sposób przechowywania | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Informacja dodatkowa: | Staramy, aby informacje dot. składów i wartości odżywczych produktów spożywczych były zawsze aktualne. Zdarzają się jednak zmiany w ich składach, wartościach odżywczych czy alergenach. Aktualne dane zawsze znajdują się na etykiecie zakupionego produktu. |