Jałowiec - owoc 20g
Opis
Owoc jałowca 20g
Owoce jałowca nadają się do przyprawiania ciężkostrawnych i tłustych dań, sosów, zup, ryb, pieczeni wieprzowej, dziczyzny, baraniny. Jałowiec stosuje się do marynat z dziczyzny, jak również przy kiszeniu kapusty, do produkcji octu ziołowego oraz wódek jałowcowych.
Masa netto: 20g
Kraj pochodzenia: na opakowaniu
Producent: P.P.H.P DIGESTA
ul. Sosnowiecka 1, 40-337 Katowice
Informacje dodatkowe
Najlepiej spożyć przed | Nr partii oraz data znajduje się na opakowaniu |
Informacja dla alergików: | substancje alergenne zostały oznaczone pogrubioną czcionką w wykazie składników |
Dodatkowa informacja dla alergików: | Na terenie zakładu wykorzystuje się: seler, gorczycę, soję, gluten, sezam |
BIO | Nie |
Produkt wegetariański | Tak |
Produkt bez cukru | Tak |
Produkt bezglutenowy | Nie |
Sposób przechowywania | Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i przewiewnym miejscu |
Informacja dodatkowa: | Staramy, aby informacje dot. składów i wartości odżywczych produktów spożywczych były zawsze aktualne. Zdarzają się jednak zmiany w ich składach, wartościach odżywczych czy alergenach. Aktualne dane zawsze znajdują się na etykiecie zakupionego produktu. |